TAYLORED TO FIT YOUR BUSINESS STYLE

info@bizmo.al
+355 69 602 0001

Artinel

Artinel
Me aktivitet prej më shumë se 24 vitesh në fushën automobilistike, “Artinel95” sh.p.k. është kompania e parë distributore zyrtare në Shqipëri e një marke prodhuese automjetesh dhe aktualisht përfaqsues zyrtar i markave: Mahindra, GAZ Group, Suzuki, UAZ.

Project demands:

  • Redesign
  • Speed Improvement
  • New Car Search Filter Modul
  • SEO

Launched in: September, 2021

View Website

Clients:

Artinel95 sh.p.k

Category:


NEW DESIGN

NEW DESIGN

XXXX

NEW CAR FILTER MODULE

NEW CAR FILTER MODULE

XXXX

CUSTOM CODED

CUSTOM CODED

XXXX


Warning: Undefined array key 0 in /home/customer/www/bizmo.al/public_html/wp-content/themes/Bizmo/footer.php on line 7